Cook Daniel

Cook Daniel is het pseudoniem van de Nederlandse muziekproducer/ muzikant Kees Koek. Zijn internationale productiebedrijf CJK Music Productions heeft een lange staat van dienst als producer/arrangeur van bekende en minder bekende (inter)nationale producties.

In 2006 is het idee ontstaan voor het muzikale project 'Cook Daniel'. Na het jarenlange producerswerk voor anderen heeft 'Cook' zijn creativiteit en ervaring aangewend om originele muziek van zichzelf te componeren en te produceren. Voor deze producties doet Cook Daniel een beroep op professionele muzikanten uit de Nederlandse muziekwereld. Muzikanten waarmee hij in het verleden al werkte en in de toekomst met veel andere bekende Nederlandse muzikanten.

Cook Daniel-muziek is sfeervolle relaxing music: niet te ingewikkeld, maar gemakkelijk te beluisteren en vooral ontspannend. De een noemt het lounge, de ander dance, chill music of easy listening.. In ieder geval is het altijd feelgood music op basis van kwaliteit en intensiteit, resulterend in jazzy, groovy tracks. Ultimate relaxing music gebaseerd op global grooves en sounds die je meenemen op een zorgeloze luisterreis naar Afrikaanse en Spaanse sferen.

De titel van het eerste Cook Daniel CD-album 'Dangle Grooves' verwijst naar de Engelse term 'Dangling', wat zoveel betekent als bewegen, gegrepen worden door de groove.

Volg Cook Daniel op (TWITTER)

Introductie "Dangle Grooves"  

                                      Klik hier


 
webdesign by www.reclameteksten.info